Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor onze showroom.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak met één van onze medewerkers maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak te maken.

Hotels

Interieur oplossingen voor hotels

Hotel inrichting op maat gemaakt

Rust en Comfort

Uw gasten zijn op zoek naar rust en comfort als zij een hotelkamer reserveren. Met de hotelinrichting en het speciaal ontworpen hotel interieur van Roompot Living kunt u uw gasten deze rust en comfort bieden. Ook uw zakelijke gasten kunt u deze rust en comfort bieden, maar u kunt uw hotelinrichting ook uitbreiden met zakelijke details. Niet alleen uw hotelkamers, ook de lobby, lounge en het restaurant kunt u die uitstraling geven welke het beste bij uw gasten past.

Hotelinrichting

Roompot Living levert hotelinrichting volledig naar de wensen van de klant. De inrichting voldoet aan alle hotel eisen en is gericht op duurzaamheid en makkelijk onderhoud. Alle producten zijn gericht op de hotel branche, denk bijvoorbeeld aan stoffering welke brandvertragend en antibacterieel getest zijn maar ook aangepaste elektronica zoals televisie met hotel mode.

Contact

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over uw hotelinrichting of uw hotel interieur? Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in of bel ons +31 (0)118 - 67 90 70.

Projecten