Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor onze showroom.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak met één van onze medewerkers maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak te maken.

Home » Interieur oplossingen » Zorginstellingen

Zorginstellingen

Interieur oplossingen voor zorginstellingen

Een zorgeloos interieur

Interieur concept voor zorginstellingen

Interieur en inrichting in de zorg vragen om een goed doordacht concept. Door onze jaren lange ervaring en flexibele instelling, kunnen wij uw zorginstelling voorzien van een kwalitatief en ergonomisch zeer hoogstaand interieur.

Sterk in zorginstellingen

Roompot Living ontwerpt en produceert een compleet nieuw interieur geheel in stijl van uw zorginstelling. Van belang is een goed ergonomisch ontwerp maar ook een fijne rustgevende uitstraling.

Niet alleen een rustgevend en ergonomisch goed doordacht interieur voldoet voor uw zorginstelling. Ook een constructief goed doordacht concept is van belang. Roompot Living ontwerpt haar eigen producten en maakt daarbij gebruik van de beste en meest geschikte materialen.

Een ander sterk punt van Roompot Living is haar goede logistieke planning. Binnen zeer korte tijd is uw zorginstelling voorzien van een compleet nieuw interieur. En u hoeft zich geen zorgen te maken over de afvoer van uw oude interieur.

Contact

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over de inrichting van zorginstellingen? Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in of bel ons +31 (0)118 - 67 90 70.