Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor onze showroom.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak met één van onze medewerkers maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak te maken.

Over Roompot Living
Home » Over ons

Over ons

Roompot Living

Roompot Living is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar zorgt voor de interieurinrichting van vakantieparken, resorts, hotels, personeelshuisvestingen en zorginstellingen. Door de jarenlange ervaring weten wij precies waaraan een interieur voor deze verschillende branches aan moet voldoen. Bovendien beschikken wij hierdoor ook over zeer veel product- en materiaalkennis.

Samen met uw ideeën en keuzes over de inrichting zorgen wij ervoor dat uw project past bij de omgeving van de accommodaties en het gebruik. Ieder interieur is namelijk anders en elk onderdeel in het interieur is anders. Wij weten voor elk project wat de beste materiaalkeuze is. Al onze collecties worden uitvoerig getest en voorzien van de benodigde keurmerken. Onze productontwikkeling gebeurt in eigen beheer, of samen met onze ‘preferred suppliers’. 

Over Roompot Living

Missie & Visie

Onze jaren lange ervaring in de projectinrichting en productontwikkeling, geeft ons enorm veel product- en materiaalkennis. Ieder interieur is anders en elk onderdeel in het interieur is anders. Roompot Living weet voor elk project wat de beste materiaalkeuze is. Al onze collecties worden uitvoerig getest en voorzien van de benodigde keurmerken. Onze productontwikkeling gebeurt in eigen beheer, of samen met ons preferred suppliers.

Ons team van jonge ontwerpers en designers werkt continue aan nieuwe collecties en sinds kort zijn deze exclusieve ontwerpen nu ook te koop voor particulieren via deze webwinkel. Doordat de producten van Roompot Living door ons zelf worden ontworpen leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. 

Door deze jarenlange ervaring is er in de loop van de jaren een uitgebreid assortiment aan meubelen en woonaccessoires geproduceerd, die u nu ook als particulier kunt kopen voor de inrichting van uw woning.

Over Roompot Living

Interieuroplossingen op maat

Projectinrichting door Roompot Living kent geen grenzen. Speciaal voor u ontworpen of door u uitgekozen producten en inventaris. Onze projectinrichting combineert luxe en comfort met een zeer goede kwaliteit. Al onze producten voldoen aan de strengste eisen en zijn makkelijk in het onderhoud. Projectinrichting door Roompot Living onderscheidt zich van andere bedrijven door de ver gaande service. Roompot Living levert u een turn key ready (verhuurklaar) concept.

Na de realisatie van uw project, kunt u op onze business portal terecht voor het nabestellen van de in uw branche benodigde artikelen. Bijvoorbeeld lampen, lakens en batterijen maar ook nieuwe meubelen of witgoed. Naast projectinrichting, biedt Roompot Living u dus ook een passende online bestelomgeving.

Werkwijze

De creatieve mensen van Roompot Living starten met een inventarisatie van uw wensen. Na deze inventarisatie presenteren zij u een ontwerp. Hierna volgt een proces van ontwikkeling, productie en levering.

Centraal in onze werkwijze staat het ontzorgen van u. Dit betekent dat wij u een gebruik klaar product leveren. Wij plaatsen en monteren uw volledige interieur en inventaris, en wij verzorgen de afvoer van al het verpakkingsmateriaal en de eventuele oude meubelen.