Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor onze showroom.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak met één van onze medewerkers maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak te maken.

Home » Projecten » Bad Bentheim

Bad Bentheim

Geïntegreerd in een prachtig landgoed grenzend aan het historische toeristenstadje Bad Bentheim ligt Resort Bad Bentheim met 250 villa’s en luxe centrumvoorzieningen. Nog geen uurtje van de Nederlandse grens.

Roompot Living heeft dit schitterende resort voorzien van de mooiste meubelen. Zelfs in de kleinste details zijn de accenten doorgevoerd in het ontwerp. Het accent van Ferienresort Bad Bentheim ligt op de voorname uitstraling van de parkachtige landgoedsetting. Daarnaast speelt ‘wellness’ een grote rol. Bad Bentheim staat van oudsher bekend als een succesvol kuuroord. De vakantievilla’s in het park beschikken over bijvoorbeeld stoomcabines, sauna’s of bruisbaden. Een vakantie in Ferienresort Bad Bentheim is een weldaad voor lijf en geest. Dat is waar mensen in onze drukke maatschappij steeds meer behoefte aan hebben. Bijkomen en verzorgd worden. In een prachtig en complete, luxe vakantievilla, maar ook in een rustgevende en natuurrijke, eeuwenoude omgeving. In maart 2009 zijn de deuren geopend van dit fraai vormgegeven recreatiepark.