Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor onze showroom.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak met één van onze medewerkers maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak te maken.

Home » Projecten » Boomhiemke

Boomhiemke

Aan de rand van de brede Amelandse duinen, met het strand en de zee op loop- en fietsafstand, ligt Vakantiepark Boomhiemke. Vakantiepark Boomhiemke ondergaat een kwaliteitsslag, luxe lodges op ruime kavels op eigen grond. Uniek omdat de grond op Ameland schaars is en veel vakantiewoningen op grond staan die in erfpacht is uitgegeven.

Er worden 140 prachtige, stijlvolle lodges voor 4 of 6 personen gebouwd midden in het lichtglooiende duinlandschap. De kavels en lodges worden zo geplaatst, dat er telkens doorkijkjes naar de duinen ontstaan. Er komen verschillende typen in diverse uitvoeringen. Op die manier is er altijd een lodge die past bij uw smaak en wensen. De uitvoering is van hoogwaardige, onderhoudsarme materialen die een natuurlijke uitstraling hebben. Elke lodge is voorzien van een eigen parkeerplaats en van een ‘duin’tuin met zonneterras.

Het inventaris van de stijlvolle lodges is speciaal ontworpen voor dit project. Het inventaris heeft een aansprekende uitstraling die volledig aansluit bij de sfeer en beleving van het park. Er wordt gewerkt met neutrale kleuren, stoffen en eigentijds meubilair. De eenheden zijn geschikt voor 4 of 6 personen en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is het mogelijk het standaard inventarispakket uit te breiden. Denkt u bijvoorbeeld aan het uitbreiden van het inventaris middels een loungeset, ligbedden of een wasmachine en condensdroger.