Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor onze showroom.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak met één van onze medewerkers maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak te maken.

Home » Projecten » Buurtzorg Pension Victoria Kliniek

Buurtzorg Pension Victoria Kliniek

Met Roompot Living Care zet Roompot Living de eerste stappen in de zorgwereld. Het speciaal opgerichte label voorziet ziekenhuizen van de laatste interieurontwikkelingen, waarbij de patiënt centraal wordt gesteld. Het eerste project in Buurtzorg Pension Zierikzee is met succes afgerond.

Vanwege verbeterde behandelmethoden verblijven mensen steeds korter in het ziekenhuis. Lang niet alle patiënten zijn echter in staat om het na een operatie zelfstandig thuis te redden. Voor hen is het Buurtzorgpension bedoeld.

In feburari dit jaar opende het eerste Buurtzorgpension op de bovenste verdieping van de Victoria Kliniek in Zierikzee. Het concept slaat zo aan dat andere ziekenhuizen in het land ook een pension willen gaan opzetten. Er vinden momenteel gesprekken plaats met o.a. het Atrium Ziekenhuis in Kerkrade en het Maxima Medisch Centrum Veldhoven. Dat meldt Charles Versluijs, één van de vier initiatiefnemers van het Buurtzorgpension.

Opname in een Buurtzorgpension gebeurt op basis van een thuiszorgindicatie. Het pension is ook bedoeld voor mensen die op vakantie willen, maar zorg nodig hebben.